Zondag 23 augustus Bbq workshop, geef u nu op!

Home & Garden Resort bestaat al sinds 2004 en we hebben in de jaren veel ervaring opgedaan!Home & Garden Resort bestaat al sinds 2004 en we hebben in de jaren veel ervaring opgedaan!| Bij ons staat service en kwaliteit hoog in het vaandel| U kunt in onze showroom / showtuin langs komen voor o.a. inspiratie en advies | Wij zijn veelzijdig door ons 2e bedrijf Green Care tuinaanleg die sinds 1994 bestaat.

Wie zijn wij?

In 2004 zijn wij begonnen met de verkoop van spa’s/ jacuzzi met ons bedrijf Green Care tuinaanleg. Doordat de vraag hiernaar groter werd hebben we in 2007 Home & Garden Resort opgezet.

Bij Home & Garden Resort staat service en kwaliteit in een hoog vaandel, zo hebben wij gekwalificeerde installateurs en service monteurs lopen, en alle gangbare onderdelen voor de spa’s op voorraad. Hierdoor kunnen wij een spa snel en vakkundig voor u installeren en indien nodig repareren.

Door onze combinatie met Green Care tuinaanleg zijn wij ook in staat alle benodigde aanpassingen in de tuin en alle aansluitingen voor u te verzorgen. Het voordeel voor u is dat wij alles voor u kunnen regelen en u maar1 aanspreekpunt heeft. Dankzij deze veelzijdigheid zijn wij ook de installatie en service voor collega dealers uit gaan voeren.

Spa informatie

De Caldera Spa

Caldera® staat voor Puur Comfort, Puur Prestaties en Puur Stijl. Ga zitten in het lekkere zachte water van uw Caldera spa en voel hoe de spanningen uit uw lichaam gedreven worden. Met de hydromassagejets verdwijnen uw zorgen en stress van top tot teen. De jets stimuleren uw bloedsomloop en zorgen voor meer zuurstof en bouwstoffen om vermoeide spieren te kalmeren. Doordat klachten verzachten is het lichaam beweeglijker, dus aangenamer leven.

Onderhoud aan spa/jacuzzi

Net als een auto heeft een spa/jacuzzi eens in de tijd een onderhoud of service beurt nodig. Wij kunnen dit voor u verzorgen, we hebben een onderhoudscontract voor 4 x per jaar of een servicecontract voor 1x per jaar. Wij lopen dan de hele spa voor u na en reinigen de spa zodat deze er weer tip top in orde bij staat. Ook voor reparaties kunt u bij ons terecht. Uiteraard hebben wij vele verschillende onderhoudsmiddelen en accessoires voor uw spa en/of zwembad. Wij zijn niet merk gebonden dus ook buiten onze merken om kunnen wij u helpen.

Onze spa series